keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuodenvaihde 2013-2014

Vuosi sitten edessäni oli kirjoittamaton kirja 2013. Monenmoista se toi tullessaan. Surua monta kertaa. Sukulaisia, ystäviä, yhteistyökumppaneita sydän karrellaan olen saattanut haudan lepoon.  Onneksi sain tuntea heidät.

Vuosi on muuttanut monia asioita. Luottamustehtävissä on jouduttu tekemään vaikeita päätöksiä. Uskon, että lopulta ne ovat meidän kaikkien parhaaksi. Muutos on pääsääntöisesti mahdollisuus, jonka huomaa ennemmin tai myöhemmin. Paljon vaikeita ja haastavia asioita on selvittämättä, mutta eiköhän niistäkin selvitä.
Menneenä vuotena olen usein miettinyt lapsiani. Ihanaa, että he kaikki neljä ovat valinneet minut äidikseen. Kiitos olemassaolostanne ja teidän kauttanne saamistani, maailman ihanimmista, lastenlapsista.

Hyvät ystävät ja rakkaat…. Kiitos teille kaikille tuesta, avusta, kannustuksesta, ja joskus jopa sisuunnuttavasta keljuilusta joskus jopa v….lusta, niillä olen eteenpäin päässyt.  Toivon, että olisin edes hitusen voinut olla tukena ja apuna teidän arjessanne ja vaikeina hetkinänne. Pyydän anteeksi jos olen satuttanut teitä sanoin tai teoin. Aina ei voi onnistua.


Nyt edessä on uusi kirja, vuosi 2014. Vuoden päästä tiedämme mitä siihen kirjoitettiin. Joka tapauksessa, yhdessä olemme enemmän ja voimakkaampia. Tulevaisuutta tehdään jokainen päivä. Toivotan Iloa, valoa ja rakkautta teidän joka ikisen elämään vuonna 2014.

Ei kommentteja: